Douglas overkapping kopen?

Voor een mooie Douglas overkapping ga je naar Wood and Garden

Een Douglas overkapping op maat

Een Douglas terrasoverkapping is meestal geplaatst in basismaten en modellen. Toch komt een terrasoverkapping of veranda helemaal tot zijn recht als hij voor 100% op maat gebouwd is. Zo integreert uw overkapping totaal in uw tuin. Zodat u optimaal geniet!

Terrasoverkappingen van de beste kwaliteit Douglas hout

Of u nu een Douglas hout overkapping wilt met een dak dat plat is of met een hellend dak, of u heeft liever een kapschuur het maakt niet uit.
Wij werken samen met de beste leveranciers van Douglashout,dit is er de oorzaak ervan dat wij altijd de beste kwaliteit hout verwerken. Zo geniet u jarenlang van een duurzame overkapping met een luxe uitstraling.
Wij hebben alles zelf voor de totale inrichting van uw overkapping of veranda. Zo nemen we u alle zorg uit handen. Verscheidene vaklui staan gereed zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo maken wij dat al uw dromen uitkomen.

Douglas-overkapping
Douglas-overkapping kopen

Glaswanden in een Douglas overkapping

Het genieten wordt nog groter als u een glazen schuifwand laat monteren in uw Douglas hout overkapping . De mogelijkheden zijn heel veel. De overkapping veranderd in een handomdraai in een heerlijke tuinkamer. Nergens ben u relaxer dan daar. Richt het nu nog in met een heerlijke loungeset. Ook het plaatsen van een kachel kan natuurlijk. Zelfs op dagen dat het wat killer is zit u nog heerlijk onder uw overkapping. Dat is superlekker!

Overkapping van Douglas met berging

In bijna alle gevallen is het problematisch om alle spullen op te bergen. Denk aan tuingereedschap, steps, hengels, enz. U weet niet meer waar u het laten moet. Wat is er dan lekkerder dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuingenot met het voordeel van een berging waar u al uw spullen moeiteloos opbergt. Voor elke situatie en elke tuin bieden wij de beste oplossing!
U kiest voor een een Douglas overkapping aan het huis vast? Geen enkel probleem! Omdat iedere overkapping die wij plaatsen maatwerk zijn zult u versteld staan hoe feilloos uw overkapping past bij uw huis.

Overkapping aan huis

Gezelligheid en een fijne sfeer, dat zijn de belangstrijke dingen om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Door een schitterende terrasoverkapping te laten zetten kunt u met mooi weer fijn genieten en zelfs als het weer wat frisser is lekker genieten van uw tuin.
In sommige gevallen is een overkapping van Douglas het best tot zijn recht als hij totaal vrijstaand wordt neergezet. Als er aan elke zijde genoeg ruimte is biedt deze opstelling fijne mogelijkheden om te genieten in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen uitdaging te moeilijk of te ingewikkeld. We weten overal een oplossing voor.

Sfeervol buitenleven

Bent u diegene die het comfortabel vindt om te genieten uw tuin? Dat kan zelfs als het weer wat een heel stuk minder mooi is,
Door een terrasoverkapping in uw tuin te laten plaatsen kunt u aangenaam beschermd tegen winderig weer genieten met uw hele familie

Er zijn dus mogelijkheden in overvloed voor passend gemaakte exclusieve buitenverblijven. Door louter gebruik te maken van het beste en duurzaamste hout geniet u jarenlang van uw veranda, veranda of tuinhuis. Daar er ettelijke kleurstellingen mogelijk zijn is Wood and Garden in staat om u te helpen aan een buitenverblijf dat volkomen bij u past en naar uw eigen wens is. Dit zorgt ervoor dat uw tuin voortaan een gelegenheid is voor maximaal sfeervol buitenleven

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? wacht dan niet langer en vraag informatie aan. zodat u snel kunt genieten van een mooie overkapping of tuinhuis helemaal op maat gemaakt van de beste houtsoort.

Wij komen graag langs om de situatie te kunnen beoordelen zodat we een passend voorstel kunnen doen.