Lingerie setjes, van sexy tot gewaagd

De mooiste lingerie setjes voor iedere vrouw.

Voor ieder type vrouw zijn er lingerie setjes. De keuze voor een bepaalde kleur lingerie zegt ook heel veel. Ben je het gepassioneerde type, het zuivere type, het romantische type of eerder het nuchtere. Welke kleur geeft jouw type het beste weer?

Bij ons vind je verschillende soorten BH’s en spannende setjes. Er zijn doorzichtige bh’s, rode kanten bh’s, open cup bh’s en nog veel meer!

Een lingerie setje is een van de leukste cadeautjes om te krijgen. Zo’n mooi ingepakt pakketje openmaken is altijd spannend, en als er dan een glimp van kant, bandjes, gespjes en tere stof tussen het inpakpapier te zien is, voel je de kriebels in je buik. Iemand heeft iets heel speciaals uitgezocht, terwijl hij – natuurlijk – aan jou dacht. Als je het verder uitpakt, kun je het beter zien. Is het sexy, verleidelijk? Misschien juist comfortabel? Of heel ondeugend?

Body’s, Catsuits en nachtkleding.

Als iemand jou lingerie cadeau doet, is dat ook een boodschap aan jou. Hij ziet jou met een bepaalde blik, heeft gedachten bij jou, wil je iets duidelijk maken. De lingerie verraadt die gedachten en wensen. Een romantische teddy of nachthemd is immers een heel ander cadeau dan een vurig rood kanten setje met jarretels en een gewaagde bh. 

Om te beginnen kan de kleur veelzeggend zijn. Als hij kiest voor lichtblauw of roze, ziet hij vooral jouw lieve, zachte kant. Het is een romantische boodschap, zijn cadeau zoete verwennerij.

Zwart, donkerbruin, donkerblauw, of lingerie met gouden accenten wijzen erop dat hij jou ziet als een mysterieuze dame, sexy maar ‘hard to get’. Je bent stijlvol, een dame met klasse. Hij wil jouw verborgen kanten ontdekken, ontrafelen, jouw geheimen kennen. En liever nog zou hij onderdeel worden van jouw mysterie: jouw ‘secret lover’. 

Is het een knallend rood cadeautje, dan is het duidelijk dat zijn hart op hol slaat als hij aan jou denkt. Hij ziet jou als een warmbloedige vrouw, vurig en vol passie. Waarschijnlijk voelt hij net zoveel passie voor jou!

Wit is de kleur van de onschuld, de maagdelijkheid – maar vergis je niet: de schenker heeft er minder onschuldige bedoelingen mee. Hij ziet jouw puurheid en bewondert die. Het cadeau benadrukt dat hij je prachtig vindt zoals je bent, voor hem hoef je niets te verhullen of op te sieren. 

Lingerie cadeau doen?

Natuurlijk is het heerlijk om mooie lingerie cadeau te krijgen. Maar wat mag de schenker of schenkster van jou verwachten, als hij jou heeft verrast met een prachtig setje, een mooi nachthemd of een ander frivool niemendalletje? Als het een cadeau is van jouw partner, of van iemand die speciaal voor je is, zul je iets moois graag showen, en hem (of haar) ervan laten genieten.

Maar wat als het cadeautje pikanter is dan je lief is? Of als de schenker niet jouw partner is? De keuze is aan jou: ook als je het cadeau in ontvangst neemt, ben je niet verplicht het aan te trekken en te showen. En als een cadeautje echt niet welkom is, mag je het natuurlijk vriendelijk weigeren of teruggeven. De schenker heeft zich misschien vergist in jou; dat is jammer, maar je kunt dat dan beter gewoon netjes laten weten.

Lastiger is het wanneer de afzender onbekend is. Het geeft een wel mysterieus en spannend tintje aan het cadeau. Zal hij of zij zich alsnog bekendmaken? Misschien is het wel die collega die jou sinds een tijdje kriebels in je buik bezorgt. Of de smaakvol geklede, aantrekkelijke man of vrouw die je onlangs leerde kennen. Misschien is de verrassing wel groot als je eindelijk ontdekt wie er lingerie-fantasieën over jou heeft.

Mooie lingerie zorgt voor:

Zelfvertrouwen

Sexy gevoel

Aantrekkingskracht

Empowerment

lingerie voor mannen en vrouwenm

Kijk zelf naar de mooiste lingerie.

Ook voor Satisfyer aanbiedingen