motorrijschool

Op zoek naar een motorrijschool? Kies voor Drive Safe en profiteer van kwalitatieve rijlessen waar veiligheid voorop staat!

Motorrijschool Den Haag

Inhoudsopgave

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag met een slagingspercentage van 90%

Wij adviseren iedere beginnende motorrijder om te kiezen voor een motorrijschool met een hoog slagingspercentage. Zo sta jij garant voor goede motorrijschool Den Haag. Bij Drive Safe scoren wij een slagingspercentage van 90%. Met trots kunnen we zeggen dat dit een van de hoogste slagingspercentages in de regio Haaglanden is.

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich veilig en zelfverzekerd voelen op de weg. Onze instructeurs geven duidelijke instructies en begeleiding tijdens elke les. We richten ons ook op veiligheid, zodat elke leerling zich op zijn gemak voelt.

Motorrijschool Den Haag waar al meer dan 5000+ geslaagd zijn!

Onze motorrijschool Den Haag bestaat al meer dan 10 jaar. Door de jaren heen hebben wij duizenden motorrijders opgeleid, zo hebben wij meer dan 5000+ leerlingen laten slagen. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op onze expertise en kwaliteit als het gaat om motorrijlessen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak voor elke leerling. Elke leerling is uniek, dus we stemmen elke les af op de individuele behoeften van de leerling. We bieden ook opfriscursussen aan voor degenen die al enige ervaring hebben maar hun vaardigheden willen bijspijkeren.

Motorrijschool met een eigen privé terrein

Een van de voordelen van onze motorrijschool, is dat wij beschikken over een eigen privé terrein. Op dit terrein kunnen wij onze leerlingen klaarstomen zonder het risico van verkeer of andere gevaren. We gebruiken dit terrein ook om onze studenten een realistische ervaring te geven, zodat ze voorbereid zijn op allerlei situaties op de weg.

Als je op zoek bent naar een motorrijschool in Den Haag met een hoog slagingspercentage en ervaren instructeurs, dan is Drive Safe de juiste keuze voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op.

Nog een paar plekken beschikbaar!

Het hele jaar door melden zich leerlingen aan om motorrijlessen te volgen bij onze motorrijschool in Den Haag. Vooral de zomerperiode is enorm druk. Dit is natuurlijk niet zo gek, aangezien de meeste in de zomer lekker wil touren met vrienden op de motor. We hebben nog een paar plekken beschikbaar, dus aarzel niet en schrijf je nu in! Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan je reis naar het motorrijden. We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij onze rijschool in Den Haag!

Proefles aanvragen

Lijkt motorrijden jou wel wat? Dan kan je bij ons een proefles afnemen. Tijdens de proefles bij onze motorrijschool kom je de instructeurs te leren kennen, je doelen en verwachtingen bespreken en ervaren hoe het is om motor te rijden.

Als daarna graag voor jouw motorrijbewijs wilt gaan, kan je direct starten bij ons. De instructeur kan aan de hand van jouw handelingen inschatten hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zal hebben.

Website link