Tribunezitjes kopen

Op zoek naar een plek om tribunezitjes te kopen? Zoek dan niet verder. W&H Sports is al jaren actief in het leveren van kwaliteitsvolle tribunezitjes. Wij hebben de ervaring en expertise die wij graag met jou delen om tot een mooi project te komen. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden, montage en de eerder afgeronde projecten.

Inhoudsopgave

Tribunezitjes kopen

Onze tribunezitjes zijn volledig aanpasbaar aan de wensen van de club. Er zijn bijvoorbeeld verschillende kleuren beschikbaar, zodat de kleuren van de club terugkomen in de tribune. Daarnaast zijn er vele optionele mogelijkheden:

  • Stoelnummers;
  • Brandvertraging (M4);
  • Armleuningen;
  • Sponsoruitingen;
  • Logo
  • Drinkbekerhouder;
  • Stoelverhoger.

W&H Sports kan een rol spelen in de montage van de tribunezitjes. Wij werken samen met betrouwbare montagepartners die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. 

De keuze voor het juiste tribunezitje is voor iedereen belangrijk. Afhankelijk van de beschikbare ruimte zoekt men een stoel die gemakkelijk te monteren is. Omdat de meeste van onze stoelen rechtstreeks op een trede of op een vloer- of muursteun kunnen worden gemonteerd, biedt dit vele mogelijkheden. Daarbij wordt soms gebruik gemaakt van één centraal schroefgat, versterkt met een stalen plaat en voorzien van een deksel, zoals bij de CR4. De CR6 wordt echter met vier bevestigingspunten gemonteerd. Benieuwd welke stoel in de situatie van jouw club het meest geschikt is? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tribunezitjes SC Heerenveen

W&H Sports heeft door de jaren heen meerdere mooie referenties in de branche opgebouwd. In verschillende voetbalstadions in binnen- en buitenland zijn onze tribunezitjes terug te vinden. Naast voetbalstadions hebben wij ook bij veel lokale voetbalclubs geleverd. 

Hiernaast is een video te zien waarin onder andere referenties, zoals: ADO Den Haag, Feyenoord,  FC Volendam, SC Heerenveen en AFC.

Contact