verwijsborden binnen

Verwijsborden binnen nodig voor uw bedrijfspand, verzamelgebouw, wooncomplex of andere locatie? Replato Naamplaten en Signalering is al meer dan 100 jaar dé specialist in verwijsborden voor binnen.

Verwijsborden binnen van Replato

Inhoudsopgave verwijsborden binnen

rvs verwijsborden

Waarvoor gebruik je verwijsborden?

Naast dat verwijsborden voor binnen super belangrijk zijn voor de navigatie binnen een gebouw, heeft het ook nog meerdere voordelen zoals: Interieurbewegwijzering voor een bedrijf is het eerste wat klanten zien. Dit is een kans voor jou om naamsbekendheid te creëren bij de klanten en potentiële kopers. Een uithangbord toont uw logo op een aansprekende manier en trekt ook nieuwe klanten aan.

Binnenbewegwijzering zorgt voor een duidelijke boodschap voor klanten en bezoekers en is een integraal onderdeel van elk bedrijf of instelling.

Entree- of receptieborden met verdiepingsinformatie, hangborden of balieborden, toiletborden, op voorraad bij DeLetterman.nl. Gemaakt van duurzaam aluminium met een ontwerp dat zorgt voor goed onderhouden bewegwijzering op elke locatie.

Welke kleuren verwijsborden binnen?

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het gebruik van kleur in verwijsborden. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de leesbaarheid. Gebruik contrasterende kleuren om de leesbaarheid van borden te verbeteren. Dit betekent dat de kleur van de tekst sterk moet contrasteren met de achtergrondkleur. Dit zorgt voor een optimale leesbaarheid van de bewegwijzering. Wij kunnen je hier altijd over adviseren, maar wij maken zelf niet de huisstijl. Puur het ontwerp van de verwijsborden kunnen wij wel voor u maken.

Waar plaats je verwijsborden binnen?

Probeer de verwijsborden en de bewegwijzering zo vaak mogelijk te laten verschijnen, maar zorg ervoor dat het niet te druk is. Zorg voor bewegwijzering op kruispunten en uitgangen binnen het bedrijf of op het terrein. Overweeg ook om bewegwijzering te plaatsen waarbij u kunt kiezen uit meerdere opties, zoals een keuze tussen verschillende deuren of liften en trappen. Het is belangrijk om consequent te zijn in het gebruik van bewegwijzering. Heb je een bordje op een deur geplakt? Plaats dan zeker ook borden op de andere deuren. wees altijd consistent met het inrichten van de verwijsborden.

Verwijsborden door Replato

Bent u op zoek naar losse verwijzingstekens of een compleet systeem met vaste verwijzingen zoals huisnummers? Of ben je op zoek naar een referentiebord waar je dingen in een handomdraai kunt aanpassen? We hebben een breed scala aan referentieborden in verschillende stijlen, van klassiek tot eigentijds.

In onze moderne fabriek in Almelo kunnen wij uw  verwijsborden produceren. We doen dit al sinds 1913. Van kleine partijen tot grote partijen. Hieronder vindt u meer informatie over de speciaal door Replato ontwikkelde en geproduceerde referentiesymbolen.

Aluminium verwijsborden

Aluminium referentieborden zijn de meest voorkomende uitvoering. Het materiaal is licht van kleur (helder geanodiseerd) en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Aluminium is geschikt voor bedrukken, graveren, poedercoaten en frezen. Ons geanodiseerd aluminium is van een unieke hoge kwaliteit (AlMg1).
Dikte: 1,0 – 1,5 – 2,0 en 3,0 mm

RVS verwijsborden binnen

RVS Reference Bits zijn de perfecte oplossing voor panelen die tegen een stootje moeten kunnen of waar een luxe, duurzame uitstraling een must is. Er is weinig tot geen onderhoud nodig en ze zijn natuurlijk van roestvrij staal. Daarom hebben roestvrijstalen referentiemarkeringen een lange levensduur. We kunnen roestvrijstalen borden etsen, graveren en printen.
Dikte: 1,0 – 1,5 – 2,0 en 3,0 mm

Kunststof verwijsborden

Of het nu gaat om acrylaat (plexiglas), sandwichpanelen of Trespa referentieplaten. Al deze materialen kunnen worden bedrukt en gesneden of gefreesd. Het toevoegen van verschillende kleuren en het creëren van unieke vormen is eenvoudig. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk de mogelijhkeden hieronder:
Dikte acrylaat: 3,0 – 4,0 – 5,0 en 8,0 mm
Dikte Trespa: 2,0 – 3,0 – 4,0 – 5,0 en 6,0 mm
Dikte sandwichpaneel: 3,0 – 4,0 – 5,0 mm

Contactgegevens voor verwijsborden binnen

  • Van Weerden Poelmanweg 9
  • 7602 PC Almelo
  • info@replato.nl
  • Tel:+31(0)5468611116
  • Nederland

Handige links