zzp website tips

ZZP website tips nodig? In dit artikel geven we je enkele handige tips voor een succesvolle website voor jou als zzp’er.

ZZP Website tips

Inhoudopsgave zzp website tips

Heb ik een website nodig als zzp'er?

Heb ik een webiste nodig als zzp’er? Dat vraag jij je misschien wel regelmatig af. In bijna alle gevallen is het wel een slimme keus om een eigen website te hebben. bestaande en potentiële klanten kunnen dan in ieder geval altijd jouw bedrijfsgegevens vinden en daarnaast kun je deze bezoekers ook enthousiast maken om zaken te doen met jouw bedrijf. Ook als je op het eerste gezicht denkt dat het niet persé nodig is om een eigen website te hebben, bijvoorbeeld omdat je denkt dat klanten jou toch niet online zoeken, is het toch slim voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Lees snel verder want hieronder geven we een paar handige tips.

Maak een goede indruk op klanten

Wanneer potentiële klanten jouw bedrijfsnaam horen, is de kans groot dat ze jouw bedrijf via Google opzoeken. Als je geen website hebt, kan dit een gemiste kans zijn om nieuwe klanten aan te trekken. Een website is een kans om je bedrijf te presenteren en om potentiële klanten te overtuigen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Door middel van je website kun je informatie verstrekken over je diensten, tarieven, ervaringen van klanten en je contactgegevens. Het hebben van een website zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf en kan bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten.

zzp website tips door Frank Brinks

Je bent altijd bereikbaar met jouw website

Een van de voordelen van een website is dat deze 24/7 bereikbaar is voor klanten. Ze kunnen op elk moment van de dag informatie over jouw bedrijf vinden en contact met je opnemen. Het hebben van een website kan je helpen om meer klanten te bereiken, ook buiten je directe omgeving.

Op een website laat je zien wat je kunt

Met een website kun je laten zien wat je doet en waar je goed in bent. Je kunt foto’s en video’s van je werk toevoegen, wat kan helpen bij het overtuigen van potentiële klanten om voor jouw diensten te kiezen. Door een portfolio of referenties op je website te plaatsen, kunnen klanten een idee krijgen van je ervaring en kunnen ze de kwaliteit van jouw werk beoordelen.

Kies een professionele uitstraling

Het uiterlijk van je website is belangrijk. Het moet professioneel ogen en passen bij de stijl van jouw bedrijf. Kies een thema of sjabloon dat past bij jouw diensten en doelgroep. Houd het ontwerp eenvoudig en overzichtelijk en zorg ervoor dat de informatie gemakkelijk te vinden is.

Voeg relevante informatie toe aan jouw zzp website

Zorg ervoor dat je website alle informatie bevat die potentiële klanten nodig hebben om een weloverwogen beslissing te nemen over het inhuren van jouw diensten. Dit omvat informatie over je diensten, prijzen, referenties, en contactgegevens. Vergeet niet om je website up-to-date te houden.

Niet zelf jouw zzp website maken?

Misschien wel de belangrijkste tips onder de zzp website tips; zou jij jouw website wel zelf moeten maken? Kun je dit zelf of kun jij je beter focussen op de dingen waar jij zelf goed in bent? Frank Brinks Online Resultaat uit Doetinchem is dé specialist in het maken van websites voor zzp’ers. Goed online vindbaar, voorzien van alle benodigde technieken en ook zeker gebruiksvriendelijk. Dit hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Wij houden het graag betaalbaar voor jou. Meer weten? Neem contact op via onderstaande gegevens. 

Contactgegevens zzp website tips

  • Frank Brinks Online resultaat
  • Hanzestraat 39
  • 7006 RH Doetinchem
  • info@frankbrinks.nl

Handige links